HIT Personal Training Elst

Spelregels HIT Personal Training

Privacy en Intakeformulier

  • Alle persoonlijke gegevens die u verstrekt aan HIT Personal Training worden met respect behandeld en privé gehouden.
  • Na uw aanmelding vragen wij u een intakeformulier in te vullen. Met behulp van deze gegevens krijgen wij inzicht in uw gezondheid en doelstelling. Op deze wijze hopen wij u beter te kunnen begeleiden en blessures te voorkomen.

Afgezegde afspraken

Mocht u om wat voor reden dan ook een ingeplande training niet kunnen volgen dan kunt u deze in dezelfde of de volgende week inhalen mits dit in de agenda van HIT Personal Training toepasbaar is.

Abbonementen

  • Het lidmaatschap start op de datum dat vermeld staat op de lidmaatschapovereenkomst. De eerste zes maanden zit u verbonden aan het lidmaatschap, vervolgens is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar, kan tussentijds bevroren worden en loopt door wanneer niets wordt aangegeven.
  • Indien u het lidmaatschap wil beëindigen, dan dient dat schriftelijk te gebeuren.

Betaling contributie

⦁ De contributie van het lidmaatschap wordt door middel van de doorlopende machtiging (incasso) Rabobank Euro-incasso geïnd. De eerste keer wordt het lopende bedrag tot aan het einde van de maand samen met het startgeld geïncasseerd. Vervolgens wordt de contributie aan het eind van iedere maand / begin nieuwe maand geïncasseerd (achteraf betalen). De betaling blijkt uit de omschrijving van de doorlopende machtiging op het dagafschrift van de klant. Er wordt geen afzonderlijk betalingsoverzicht verstrekt.
⦁ Bij een (onterechte) terugboeking van de doorlopende machtiging door de klant (of door de bank van de klant), ontvangt de klant een factuur als betalingsherinnering met het verzoek om de factuur te voldoen onder vermelding van het debiteurnummer en het factuurnummer. Hierbij kunnen    € 10,- administratiekosten in rekening worden gebracht.
⦁ Bij het niet voldoen aan de gestelde betalingstermijn, zoals in een verzonden herinnering vermeldt, wordt de vordering overgedragen naar een incassobureau. De kosten hiervan zijn voor rekening van de klant, vermeerderd met de wettelijke rente.

Aansprakelijkheid en eigen risico

⦁ HIT Personal Training voelt zich medeverantwoordelijk voor uw eigendommen, wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor vermissing of beschadiging.
⦁ Iedere vorm van training brengt een zeker risico met zich mee. HIT Personal Training is niet verantwoordelijk voor ongevallen of blessures die ontstaan tijdens de sportbeoefening. Bij lichamelijke klachten of in geval van twijfel raden wij u aan altijd met uw of onze fysiotherapeut te overleggen.
⦁ Tijdens het verblijf bij HIT Personal Training zal er zorgvuldig en netjes met het materiaal omgegaan worden. Na gebruik dient het materiaal schoon en netjes achter gelaten te worden.
⦁ Tijdens het verblijf bij HIT Personal Training zal er gebruik worden gemaakt van een handdoek en schoon schoeisel.
⦁ Wanneer u een introducé meeneemt naar een training dient dit altijd gemeld te zijn bij het personeel. Wanneer onuitgenodigde personen meegenomen worden naar HIT Personal Training zonder dit te melden, staat hier een geldboete van €750,- tegenover.
⦁ Hiermee gaat u akkoord om mogelijk op social media in een foto of filmpje voorbij te komen.

Officiële feestdagen en vakanties

  • HIT Personal Training is per jaar vier weken gesloten. 2 weken in de zomerperiode en 2 weken tussen Kerst en Oud & Nieuw. Over de exacte data wordt u geïnformeerd door HIT Personal Training.
  • De trainingen komen te vervallen tijdens de officiële feestdagen en de hierboven genoemde vakantieperiodes.

Vragen?

t.a.v. Maarten Nieuwenstein
HIT Personal Training
Industrieweg Oost 5b9
6662 NE, Elst
info@hitpersonaltraining.nl