HIT Personal Training Elst

HIT Kids & Jeugd Training

HIT Kids & Jeugd Training

HIT Kids Traject & HIT Jeugd Traject is de uitkomst wanneer jouw kind energie overheeft, een uitdaging tekort komt of een paar kilo teveel weegt! Wij bieden intensieve trainingen waarbij sport- en spelelementen als touwen, boksen en elastieken in een veilige, gezonde omgeving worden gecombineerd. De kids en de Jeugd leren met hun eigen lichaamsgewicht trainen. Wij voegen namelijk vrijwel geen extra gewichten toe, omdat het Kind en de Jeugd nog in de groei is. Een uur lang continu intensief bewegen is voor kids beter dan anderhalf uur balsporten.

HIT Kids Training
Intensieve training voor kinderen is niet alleen goed voor de motorische ontwikkeling, maar ook voor het cognitief  en sociaal aspect. Denk daarbij aan samenwerken, sportiviteit, spel- en wedstrijdelementen en doorzettingsvermogen. Het spelplezier staat bij het HIT Kids Training voorop. De HIT Kids Training is voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar jong.

HIT Jeugd Training
Hier richten we ons al wat meer op het bewuster trainen van het lichaam. De motorische ontwikkeling wat betreft coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid zal hierdoor flink verbeterd worden! Nog steeds voornamelijk met het eigen lichaam en niet teveel extra gewicht in verband met de groei waarin de jeugd zich bevindt. Tik-spelletjes zoals bij het HIT Kids Traject worden hier al wat meer achterwegen gelaten. De HIT Jeugd Training is voor de jeugd vanaf 11 tot 16 jaar jong.

Trainingstijden:

  • De HIT Kids Traject is iedere maandag om 17.00, woensdag 17.00 en vrijdag 18.00.
  • De HIT Kids en Jeugd Bokstraining om woensdag 17.00.
  • De HIT Jeugd Training is iedere maandag om 17.00, woensdag 17.00 en vrijdag 17.00 .

Diverse oefeningen

Wij bieden intensieve trainingen waarbij sport- en spelelementen als: touwen, boksen en elastieken in een veilige, gezonde omgeving worden gecombineerd.

Plezier & Sporten

Samen met leeftijdsgenoten werken aan conditie & kracht doormiddel van sport- en spelelementen. Plezier en samen sporten staan voorop en dragen bij aan motivatie.

Ervaren trainers

Onze trainers hebben ervaring met het trainen met kinderen. Zij zorgen ervoor dat de kinderen in een veilige omgeving vol plezier sporten.

Prijzen

1 x per week

€22.95

/per maand
2 x per week

€32.95

/per maand

€42.95

/per maand