HIT Personal Training Elst

HIT Kids & Jeugd Training

HIT Kids & Jeugd Training

HIT Kids Traject & HIT Jeugd Traject is de uitkomst wanneer jouw kind energie overheeft, een uitdaging tekort komt of een paar kilo teveel weegt! Wij bieden intensieve trainingen waarbij sport- en spelelementen als touwen, boksen en elastieken in een veilige, gezonde omgeving worden gecombineerd. De kids en de Jeugd leren met hun eigen lichaamsgewicht trainen. Wij voegen namelijk vrijwel geen extra gewichten toe, omdat het Kind en de Jeugd nog in de groei is. Een uur lang continu intensief bewegen is voor kids beter dan anderhalf uur balsporten.

HIT Kids Training
Intensieve training voor kinderen is niet alleen goed voor de motorische ontwikkeling, maar ook voor het cognitief  en sociaal aspect. Denk daarbij aan samenwerken, sportiviteit, spel- en wedstrijdelementen en doorzettingsvermogen. Het spelplezier staat bij het HIT Kids Training voorop. De HIT Kids Training is voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar jong.

HIT Jeugd Training
Hier richten we ons al wat meer op het bewuster trainen van het lichaam. De motorische ontwikkeling wat betreft coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid zal hierdoor flink verbeterd worden! Nog steeds voornamelijk met het eigen lichaam en niet teveel extra gewicht in verband met de groei waarin de jeugd zich bevindt. Tik-spelletjes zoals bij het HIT Kids Traject worden hier al wat meer achterwegen gelaten. De HIT Jeugd Training is voor de jeugd vanaf 11 tot 16 jaar jong.

HIT Baby Bootcamp
De HIT baby bootcamp is een training waarbij je je kleintje van 8 weken – 2 jaar mag meenemen.De baby bootcamp training is erop gericht om weer back in shape te komen na de bevalling. Ieder op eigen niveau, maar uitdagend! Afwisselend beginnen we het eerste deel van de les met je baby in een draagzak/ draagdoek. We trainen op het kunstgras met je baby, steps, gewichten of andere materialen!

HIT Peuter Gym
Onze peuter gym is voor peuters vanaf 2 tot 4 jaar. De peuters mogen een uur lang spelenderwijs kennismaken met sport. Denk daarbij aan rollen, springen, balanceren maar ook andere oefeningen zoals boksen, rennen en andere coördinatie oefeningen. Perfecte start voor de motorische vaardigheden. De HIT Peuter gym is onder begeleiding van een personal trainer plus aan de begeleidende hand van papa, mama of andere begeleider.De HIT Peuter Gym is een soort voorloper op de HIT Kids Training en kleutergym die je kleintje straks op school gaat krijgen.

 

Trainingstijden:

  • De HIT Kids Traject is iedere maandag om 17.00 uur, woensdag 17.00 uur en vrijdag 18.00 uur.
  • De HIT Kids en Jeugd Bokstraining om woensdag 17.00 uur.
  • De HIT Jeugd Training is iedere maandag om 17.00 uur, woensdag 17.00  vrijdag 17.00 uur.
  • HIT Baby Bootcamp is iedere dinsdag om 10.30 uur.
  • HIT Peuter Gym is iedere donderdag om 10.30 uur.

Diverse oefeningen

Wij bieden intensieve trainingen waarbij sport- en spelelementen als: touwen, boksen en elastieken in een veilige, gezonde omgeving worden gecombineerd.

Plezier & Sporten

Samen met leeftijdsgenoten werken aan conditie & kracht doormiddel van sport- en spelelementen. Plezier en samen sporten staan voorop en dragen bij aan motivatie.

Ervaren trainers

Onze trainers hebben ervaring met het trainen met kinderen. Zij zorgen ervoor dat de kinderen in een veilige omgeving vol plezier sporten.

Prijzen

1 x per week

€20.95

/per maand
2 x per week

€29.95

/per maand
3 x per week

€39.95

/per maand
10 X strippenkaart

€74.95

Eenmalig