HIT Personal Training Elst

HIT Small Group Traject

HIT Small Group Traject

Train je samen met een bekende altijd tot het gaatje? Dat denken wij dus niet. Ervaar het HIT Small Group Traject en ga volle bak tijdens een training mét personal trainer om zo het maximale resultaat te behalen! Kijk niet alleen naar de resultaten van voorgaande mensen, maar behaal zelf dat resultaat met behulp van onze HIT Small Group Traject!

Het behalen van deze resultaten gaat niet zonder hier hard voor te moeten werken. Wij helpen jou met behulp van een intakegesprek waarbij we alles wat betreft voeding doornemen. Denk aan een voedingsadvies en diverse voedingsschema’s. Jouw 0-meting en progressie houden we bij met een maandelijkse vetpercentagemeting in de vorm van een 4 punt huidplooimeting en gewichtsmeting. De hulp die wij jou hierin aanbieden zorgt niet direct voor resultaat, nee. Wanneer jij dit voedingsadvies en schema(s) strak aanhoud zorgt dit voor het lichaam waar je altijd al van droomde! Dit in geen maanden, maar slechts weken!

Tijdens het HIT Small Group Traject zal je samen trainen met hooguit 3 andere sportievelingen. Een groep van maximaal 4 personen bij elkaar dus! Hierdoor blijft de begeleiding wat betreft houding, motivatie en uitdaging maximaal! Verstoppen om uit te rusten zit hier niet bij, juist dat zorgt voor optimaal resultaat! De Small Group Traject is iedere dag in te plannen. Ook kan dit samen met een bekende worden ingepland om zo samen te werken aan top resultaten!

De highlights bij HIT Small Group Training

  • Voedingsadvies
  • Voedingsschema’s op maat
  • Wekelijkse gewichtsmeting
  • Getraind worden op persoonlijke doelen
  • Groepsgrootte: maximaal 4 personen
  • Trainingen worden op afspraak ingepland
  • Voor – en na foto’s 

Resultaten

Prijzen

1 x per week

€112.95

/per maand
2 x per week

€212.95

/per maand
3 x per week

€302.95

/per maand
Onbeperkt

€384.95

/per maand
Strippenkaart

€289,95