HIT Personal Training Elst

HIT Club Training

HIT Club Training

Ga het dagelijks leven door met een gezond, strak en stressvrij lichaam waar je altijd al van hebt gedroomd. Dit willen wij met jou voor elkaar krijgen precies op de manier die voor jou goed voelt en het kan bijdragen aan een leven lang gezond bewegen en leven. 

Train je wel eens in een groep en dan echt tot het gaatje? Dat denken wij dus niet. Ervaar het HIT Club Training en ga volle bak tijdens een training mét personal trainer om zo het maximale resultaat te behalen uit een groepstraining! Kijk niet alleen naar de resultaten van voorgaande mensen, maar behaal zelf dat resultaat met behulp van onze HIT Club Training!

Het behalen van deze resultaten gaat niet zonder hier hard voor te moeten werken. Wij helpen jou met het opbouwen van een sterk en fit lichaam door oefeningen gedifferentieerd aan te bieden. De oefeningen worden dus op fitheid en leeftijd aangepast! Wij vinden het belangrijk dat topfitte sporters kunnen samen trainen met opbouwende sporters en zo uiteindelijk ook topfit te worden!

HIT BBB training
De BBB training is een speciale groepstraining gericht op de benen, billen en buik. De BBB training is in een groep van maximaal 10 personen.

Te volgen op maandag 10.00 uur en woensdag 18.00 uur.

Kosten voor deze training zijn 59,95 per maand voor 1x per week training.

HIT Club Bokstraining 
Iedere maandag 20.00 uur hebben we een bokstraining op onze bokszakken en op de pads bij de trainer. Met een pittige high intensity bokstraining werken we hier aan ons uithoudingsvermogen en bokstechniek. Even lekker knallen!

Te volgen op maandag 20.00 uur.

HIT Calisthenics Training
Iedere dinsdag 18.00 is de HIT Calisthenics Training, een fysieke training die zich richt op training met behulp van je eigen lichaamsgewicht als weerstand. Dit doe je met duw-, trek-, buig-, sprong- en zwaai-oefeningen. Het doel is het vergroten van spierkracht, spiermassa, mobiliteit/flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Bekende oefeningen bij deze street workout sport zijn push-ups, pull-ups, bepaalde core oefeningen en gave trucks!

Te volgen op dinsdag 18.00 uur.

Wanneer?

Tijdens de HIT Club Training zal je samen trainen met minimaal 5 tot 20 andere sportievelingen. De Club Training is:

  • Maandag: 10.00 uur, 18.00 uur en 19.00 uur
  • Dinsdag: 9.30 uur en 19.00 uur
  • Woensdag: 9.30 uur en 20.00  uur
  • Donderdag: 9.30 uur  en 19.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 uur en 19.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 uur
  • Zondag 10.30 uur 

Grootte groep: De HIT Club Training is meestal met een groep tussen de 5 en 20 personen.

Studenten

Studenten met een studentenkaart ontvangen 30% korting op het abonnement! (is in de prijs verwerkt)

Graag een voedingsadvies bijboeken? Dat kan; eerste gesprekskosten zijn 59,95,- euro, een vervolgafspraak kost 30,- euro.

Resultaten

Prijzen

1 x per week

€32.95

/per maand
2 x per week

€61.95

/per maand
Onbeperkt

€84.95

/per maand
1 x per week BBB

€59.95

/per maand
Studenten ieder abonnement 30% korting

€59.50

/per maand