HIT Personal Training Elst

HIT Personal Training

HIT staat voor High Intensity Training. Bij HIT Personal Training is dat naast het uur intensief trainen, ook het totaalplaatje creëren wat betreft begeleiding. Hetgeen wat je mist bij een gewone sportschool vindt je bij ons! Voedingsadvies, voedingsschema’s op maat, wekelijkse gewichtsmeting, maandelijkse vetpercentagemeting, training op afspraak en doelstellingen zetten.

Ons gezamenlijk doel: resultaat en plezier tijdens onze trainingen.

Wij geloven dat jouw motivatie om door te gaan wordt bepaald door resultaat en plezier.

HIT Personal Training biedt: Personal Training en Training in (kleine) groepen bij onze locaties:

 ArnhemElst 

4 x HIT Personal Training

Ons team

Trainers

maarten_nieuwenstein

Maarten Nieuwenstein

Mijn naam is Maarten Nieuwenstein, eigenaar en oprichter van HIT Personal Training. Vanaf mei 2016 ben ik gestart met mijn bedrijf HIT Personal Training, dit met erg veel passie en plezier voor het trainen en begeleiden van mensen! Hoe mooi is het om een doel met iemand te bereiken waarmee je iemand heel gelukkig maakt! Hierdoor ben ik zo geïnspireerd geraakt en daardoor breng ik mijn kennis en passie graag over op één ieder die met ons aan de slag wil gaan!

Wat is mijn achtergrond?

In de afgelopen jaren heb ik MBO Sport en Bewegen afgrond, daarbij mijn Fitvak A fitnessinstructeur en Fitvak B personal trainer behaald. Vervolgens doorgegaan naar de HAN en daar HBO ALO (academie lichamelijke opvoeding) afgerond. Dit met een expertise op het gebied van voeding en krachttraining. Daarna een 2 jaar aan het werk geweest als personal trainer en ondertussen 5 jaar werkzaam als sportdocent op het Rijnijssel. Wat ik heb gemerkt is dat mijn grootste passie het begeleiden van mensen naar hun fysieke doel! Vandaar de start en opbouw van HIT Personal Training!

Wanneer ga jij de uitdaging aan om bij ons te komen trainen en te werken aan jouw algehele gezondheid?

Milan van Leth

Mijn naam is ik ben Milan van Leth, geboren in 1997 en ik woon in Molenhoek. Ik voetbal en speel in het eerste elftal van Eendracht’30. Naast voetbal ben ik zelf ook veel te vinden in de sportschool.

Wat is mijn achtergrond?

Momenteel ben ik bezig met de opleiding sport en bewegen op het ROC in Boxmeer. Binnen mijn opleiding heb ik gekozen voor de specialisatie bokstraining. In 2018 ben ik gestart bij HIT Personal Training.

Lijkt het jou wat om samen aan jouw kickbokstechnieken 1 op 1 te werken? Ik help je graag verder hiermee! Tijdens de trainingen gaan we volle bak om maximale resultaten behalen!

Koen van de Geer

Mijn naam is Koen van de Geer en ik ben geboren in 1995. Vanaf dag één ben ik werkzaam bij HIT Personal Training waar ik verschillende doelgroepen met veel plezier en passie training geef. Momenteel heb ik al acht jaar lang verschillende ervaringen op mogen doen op het gebied van training en gezondheid.

Wat is mijn achtergrond?

Een aantal jaren geleden heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen van het CIOS waar ik de stream Fitness & Health coördinator heb afgerond. Inmiddels heb ik de opleiding ALO (academie lichamelijke opvoeding) aan de HAN afgerond.

Wanneer kom jij mee trainen? Are you ready for HIT?

Joris van de Geer

Mijn  naam is Joris van de Geer en ik ben geboren in 1997. Ik ben sinds 2015 werkzaam in de fitness en heb bij verschillende bedrijven ervaring mogen opdoen. 

Wat is mijn achtergrond?

Vorig schooljaar ben ik afgestudeerd op het CIOS. Dit schooljaar heb ik mijn propedeuse fysiotherapie behaald. Ik heb veel zin om te starten aan mijn tweede leerjaar in september. Al mijn ervaring in de fitness, fysio en revalidatietraining breng ik graag naar jullie over tijdens een intensieve HIT training!

Als je vragen hebt kan je deze altijd aan mij stellen en dan help ik je graag verder. Everybody can do HIT!

Koen Stofbergen

Mijn naam is Koen Stofbergen en ik ben geboren in 1995 . Ik ben nu 2 jaar werkzaam in de fitness als begeleider/trainer en wil hier nog vele jaren aan toevoegen! 

Wat is mijn achtergrond?

Ik volg de opleiding sport en bewegen op het Astrum college. In mijn eerste leerjaar heb ik mijn fitvak A diploma gehaald. Inmiddels heb ik ook fitvak B afgerond met behulp van HIT personal training en Maarten Nieuwenstein.

Gaan wij samen resultaten behalen bij HIT Personal Training? Ik help je graag om jouw doelen te behalen! Heb je vragen laat dit dan weten, ik help je met plezier.

Jim Korthouwer

Mijn naam is Jim Korthouwer. Momenteel studeer ik in Nijmegen, de opleiding Sport & Bewegen niveau 4. Het hele jaar heb ik veel stappen gemaakt en veel geleerd. Mijn uiteindelijke doel is na deze opleiding te starten met de opleiding Fysiotherapie op de HAN. Na deze afgerond te hebben hoop ik op deze manier betrokken te blijven bij team HIT. 

Wat is mijn achtergrond?

In 2019 ben ik als stagiaire begonnen bij HIT Personal Training. Aan het einde van mijn stageperiode ben ik in vaste dienst gekomen. 

Mijn passie ligt bij de krachttraining in combinatie met high intensity training. Perfect om het juiste resultaat te kunnen behalen! Wanneer zie ik jou? Tot snel bij de trainingen.

Michael van Swaaij

Mijn naam is Mijn naam is Michael van Swaaij, ik ben 23 jaar oud, en woon in Elst. Sinds eind mei ben ik werkzaam bij HIT Personal Training. In mijn dagelijks leven besteed ik zelf ook veel tijd aan sporten. Zo voetbal ik bij Rkhvv 1 in Huissen en train ik een aantal keer per week bij Hit Intens Gym!

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben opgeleid als fitness trainer A en heb daarnaast een aantal jaar geleden mijn diploma sport en bewegen niveau 4 behaald. 


Ik kijk ernaar uit om samen alles uit de trainingen te halen en kennis met jullie te maken, tot snel.

Luuk Hegeman

Mijn naam is Luuk Hegeman, ik ben 20 jaar oud. Dit jaar loop ik stage en ben ik tevens invalkracht als werknemer bij HIT Personal Training. Jullie zullen mij dus regelmatig zien om samen een top training neer te zetten!  In mijn vrije tijd sport ik graag, ik speel graag rugby en fitness daarnaast. 

Wat is mijn achtergrond?

Op dit moment ben ik in het bezit van de certificaten Fitvak A (Fitness instructeur), voedingslevel 1 & 2 en zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding sport en bewegen MBO niveau 4 op het ROC Nijmegen.


Ik kijk er erg naar uit om samen met jullie lekker aan de slag te gaan! Tot snel!

Anita

Mijn naam is Anita, ik ben 20 jaar oud. Vanaf heden ben ik werkzaam bij HIT Personal Training op de zondagochtend. Daar zal ik de Personal Training, Duo Training, Small Group Training en Club Trainingen geven.  Zelf vind ik zware krachttraining leuk om te doen en om te geven!

Wat is mijn achtergrond?

Aankomend jaar ga ik mijn afstudeerjaar in van de opleiding Voeding en Diëtetiek, die ik volg op de HAN in Nijmegen! En ik ben als het goed volgende week afgestudeerd als Personal Trainer! Mijn passie is natuurlijk ook om mensen te helpen op trainings en straks voedingsniveau! Heb je dus vragen over voeding, daar help ik je graag mee!


Heb er ontzettend veel zin in om aan de slag te gaan bij HIT! En kom jullie vast nog wel een keer tegen! 

Ian Putman

Mijn naam is Ian Puntman, geboren in 2001. Ik neem namelijk de trainingen op zondag voor mijn rekening! In mijn vrije tijd voetbal ik bij De Treffers in Groesbeek, daarnaast ben ik vaak bij de HIT Intens Gym te vinden voor een workout!

Wat is mijn achtergrond?

Ik loop sinds begin 2021 stage bij HIT en ben ik sinds een begin 2022 werknemer! HIT Personal Training.

Wil jij aan de slag bij HIT om jouw persoonlijke doelen te behalen? Dan sta ik voor je klaar!
Tot snel!

 

ian_putman_hit-personal (1)

Leer ons kennen

Overtuigd van HIT?

Maak vandaag nog een afspraak

Ben jij toe aan een gezonde leeftsijl en wil jij samen met één van deze trainers aan jouw doelen werken? Ga voor HIT, high intensity training op jouw niveau. Maak vandaag een afspraak en bekijk samen de mogelijkheden voor jou.