HIT Personal Training Elst

HIT 65+ Traject

HIT 65+ Traject

Ervaar het HIT 65+ Traject en ga lekker aan de bak tijdens een training mét personal trainer om zo een mooi resultaat te behalen! Oefeningen zijn afgestemd op uw lichaam en leeftijd.

Het behalen van deze resultaten gaat niet zonder hier hard voor te moeten werken. Diverse kracht – en conditie oefeningen die zorgen voor extra conditie en kracht .

Tijdens het HIT 65+ zal je samen trainen met andere sportievelingen.  Hierdoor blijft de begeleiding wat betreft houding, motivatie en uitdaging optimaal!  Oefeningen zijn afgestemd om ervoor te zorgen dat u fit blijft.

65_training

Persoonlijke begeleiding

Bij HIT Personal Training is dat naast het uur intensief trainen, ook het totaalplaatje creëren wat betreft begeleiding. Onze ervaren trainers zullen jou begeleiden tijdens de diverse oefeningen. Heb jij vragen? Stel deze dan gerust

Werken aan conditie & kracht

HIT staat voor High Intensity Training. Intensieve oefeningen waar bij je samen met andere sportievelingen gaat werken aan jouw conditie en kracht. Door middel van diverse conditie – en krachtoefeningen kom je op het gewenste niveau. 

Intensieve training voor iedereen

HIT is voor iedereen. Zo houden wij rekening met jouw niveau en leeftijd. De oefeningen worden afgestemd zodat iedereen mee kan doen tijdens de trainingen.

Prijzen

HIT 65+ Traject

€59.95 incl.BTW (9%)

/per uur